Våra instruktörer

Vi kommer att använda oss av sträckor på 10-12 km. För den ovane finns kortare sträckor. Årets ämne är hur man paddlar downwind, hur skall du tänka, upplägg, surfteknik, säkerhet, kompispaddlare, osv. Vi kommer att ta er ut på kortare och längre sträckor. Är du ren nybörjare så kommer vi att erbjuda dig en säker lugn start på ditt nya surfskiliv.

Surfskidubbel SS2

Lär dig mer om att paddla surfskitvåa. Våra leverantörer har med sig ett antal tvåor att låna. Och såklart hoppas vi att du tar med din egen!

surfski spring camp

Magnus Ljungberg Paddelteknik.

Magnus Ljungberg kommer och kör paddelteknikträning på SSC. Magnus är engagerad i MKK och en entusiastisk coach med massor av erfarenhet inom paddelteknik. Han kommer att köra teknikpass både för nybörjare och vana paddlare.

Magnus Ljungberg

Karolina Silfverberg

Medarrangör och coach som kommer att hjälpa till med downwindpaddlingarna. Karolina gillar när det bränner på med starka västliga vindar hemma i Ystad.

karolina silfverberg

Leif Davidsson

Leif Davidssondriver Aterra.se. Aterra har sedan starten 2010 arrangerat surfskikurser och utbildat många nya entusiastiska surfskipaddlare. Aterra arrangerar även surfskikurser i Sydafrika och på Gran Canaria. Leif är också andra halvan av Surfski & Kayak Camps.

Leif Davidsson, Aterra

Kontakt info@aterra.se

Skälderviken, Aterra
surfski spring camp 2016