Våra instruktörer och kurser

Surfskidubbel SS2

Lär dig mer om att paddla surfskitvåa. Våra leverantörer har med sig ett antal tvåor att låna. Och såklart hoppas vi att du tar med din egen!

surfski spring camp

Emma Broberg

Dansk- svenska tidigare sprint kanotist som även gått på Kanotgymnasiet 2005-2008. Emma har paddlat med det Danska Sprintlandslaget så länge hon minns, men har sedan 2015 byt sjö ut mot hav och surfski. Hon har utbildat idrottslärare och arbetsterapeut och har stor erfarenhet i at undervisa och en förmåga att göra allt träning rolig. Emmas mål är att placera sig i toppen av surfski-världseliten och har tagit det som ett personligt projekt att sprida surfski sporten i Danmark.

Emma Broberg

Jacob Holst

Jacob kommer tillsammans med Martin att köra med snabba gänget. Det blir en mix av teknik, hårdträning och downwinds. Jacob är till vardags PT och coach. Han har varit i värlsdtoppen i kanotmaraton och paddlar både surfski och kanot.

Jacob Holst

Martin Nordstrand

En av sveriges just nu hårdast satsande surfskipaddlare. Martin håller ihop gänget när vi kör downwinds så alla deltagarna kan känna sig trygga.

Leif Davidsson

Karolina Silfverberg

Medarrangör och coach som kommer att hjälpa till med tjej och nybörjarkurser. Karolina gillar när det bränner på med starka västliga vindar hemma i Ystad.

karolina silfverberg

Leif Davidsson

Leif Davidsson driver Aterra.se. Aterra har sedan starten 2010 arrangerat surfskikurser och utbildat många nya entusiastiska surfskipaddlare. Aterra arrangerar även surfskikurser på Gran Canaria. Leif är också andra halvan av Surfski & Kayak Camps. Han ansvarar för säkerhets och nybörjarkurser.

Leif Davidsson, Aterra

Kontakt info@aterra.se

Skälderviken, Aterra
surfski spring camp 2016